2010.04.04. 21:28

Itthon az autó!

Tegnap a kasztnit Adorjánnal befejeztük. Beszabtuk az üléstartókat és megcsináltuk azt az 1-2 foltot is a beltérben, így ma haza is tudtuk hozni az autót. Viszonylag kevés meló volt az autón, így igazából sokmindent nem is tudnék írni a tegnap történtekről. Szerencsére kevés sérülés keletkezett az autó fényezésén a kasztnizás közben, így a meglévő rozsdafoltokat kell csak kijavítgatnom, ezentúl természetesen az autó belsejét és alját lefesteni.

Ma a hazaszállításnál kisebb gondok adódtak az autó lekötésével, mivel a panhardot nem tudtam betenni a helyére és gátlók sem voltak az autóban, de azt is megoldottuk.

Ami viszont ezeknél sokkal, de sokkal fontosabb. Nekik meg szeretném köszönni azt a rengeteg segítséget, ami nélkül a kasztni nem készülhetett volna el és az autó sem kerül volna haza:
- Adorján, aki a hegesztést végezte
- Énekes Árpinak, aki felvitte az autót Budapestre
- Molnár Patriknak és Molnár Péternek, akik az autót hazahozták
- Koncsek Ferinek (DonDr!ft), aki meglehetősen sokat segített Adorjánnak addig, amíg én a suliban "tanultam" vagy épp itthon dolgoztam


Íme néhány kép szombatról:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://stofferracing.blog.hu/api/trackback/id/tr771894748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Görgő 2010.05.06. 17:29:27

halad ez csak csinálni köll :-)